A jó pizzafutár Cartinormot használ

Fiatal korom óta pizzafutárként keresem a kenyerem, és meg kell hagyni, nagyon tetszik ez az életforma. Szeretek emberekkel találkozni, mosolygós arcokat látni, vagy elégedett ügyfelektől pozitív visszajelzést kapni. A pizzát is nagyon szeretem (az én kedvencem egyébként a magyaros, sok hagymával), otthon van is egyébként kifejezetten pizza készítéséhez használatos pizzasütőnk, így van, hogy otthon is készítünk pizzát, házilag. A szakmám a szenvedélyem, el sem tudnám képzelni a napjaimat a nélkül, hogy motorra pattannék, és kiszállítanám az aznapra rendelt adagokat.

Előző héten azonban olyasmi törtét velem, ami majdnem megingatta a motoros pizzafutár karrieremet. A munkanap végeztével ugyanis hirtelen éles fájdalmat éreztem a térdemben, alig bírtam behajlítani. Szerencsére ez péntek este történt, én pedig a hétvégén nem dolgoztam, így volt egy kis időm, hogy rájöjjek, mi okozza a fájdalmat, és hogyan tudnám kiküszöbölni a problémát. Hozzáteszem, nagy bajban lettem volna, ha következő nap motorra kell pattannom, valószínűleg nem tudtam volna teljesíteni ezt a feladatot…

A feleségem háziorvos, így nem kellett messze mennem tanácsért. A diagnózist gyorsan és egyértelműen meghozta: bizony, elkezdtem idősödni, néhány plusz kiló is felszaladt, és jobban kellene figyelnem az ízületeim és a vázizomzatom egészségére. Ismert azonban egy készítményt, ami nem gyógyszer, csupán táplálék kiegészítő, viszont nagyon hatásos, ezért addig unszolt, ameddig meg nem kezdtük itthonra is a Cartinorm vásárlást.

Igen, Cartinorm. Korábban én sem ismertem, de a feleségem mindenről felvilágosított. A Cartinorm olyan étrend kiegészítő, amely a csontok, a porcok, kötőszövetek, és úgy általában a vázizomrendszer egészségének fenntartásában és megőrzésében segít. Elsősorban olyan embereknek ajánlott, akik aktívan sportolnak, nehéz fizikai munkát végeznek, vagy a túlsúly miatt extra terhelés éri a vázizomrendszerüket. Nincs mit szépíteni, én ez utóbbi kategóriához tartozom (újévi fogadalmam, hogy néhány kilót leadok az eddigiekből, természetesen). A csodatablettából napi kettőt vagyok kénytelen szedni. A feleségem szerint akkor fogom igazán érezni a hatását, ha legalább három hónapon keresztül minden nap alkalmazom, így most Cartinorm-kúrán vagyok.

A kúra óta egy hét telt el, de már most sokkal jobban érzem magam, így azt kell, hogy mondjam, nekünk megérte a Cartinorm vásárlás. Természetesen a készítmény szedése mellett a napi étrendemet is átalakítottuk, hiszen egyedül a Cartinormtól nem várhatok hosszú távú eredményt, de együtt kellően ütős kombót kapnak az ízületeim ahhoz, hogy bírják a hosszú távú terhelést! A készítmény egyébként C-vitamint, kalciumot és mangánt is tartalmaz, ami, mint ismeretes, kifejezetten áldásos hatással bír a csontok egészségére nézve. A készítmény 60 és 180 darabos kiszerelésben is kapható, mi ez utóbbival kezdtük a Cartinorm vásárlást, biztos ami biztos.

Ha ti sem szeretnétek feladni az aktív életet és szeretnétek figyelni a csontjaitok egészségére, javaslom, vegyetek Cartinormot – higgyétek el, megéri, hiszen egy igazi motoros pizzafutár ajánlja a figyelmetekbe!