A pizzáról eszembe jutott a frissen felújított fürdőszobám!

A múltkor egy kedves barátommal, Palival elmentünk egy igazi, olaszos pizzériába. A vacsora apropóját egyébként az adta, hogy a múltkor enyhén spicces állapotban bekapcsoltuk a TV-t, és jobb ötlet híján azt találgattuk, hányszor fog Berényi Miki cinikusan vagy ördögien nézni egy átlagos Barátok Közt epizód alatt. Én jóindulatú voltam, és csak 4-et tippeltem, de Pali barátom a 13-as tippjével telibe találta. Így hát nem volt más hátra, mint meghívni őt egy igazán úrias vacsorára.

Na de ez csak egy apró érdekesség volt a történetben, a lényeg az étteremben történt. Te jó isten, micsoda vacsorát ettünk mi ott! Ínycsiklandozó falatok sorjáztak egymás után a tányérunkon, egyszerűen alig bírtunk betelni a finomabbnál finomabb ételekkel. Ami azonban igazán figyelemre méltó volt, az az, hogy ahogy ránéztem a frissen megkapott olaszkolbászos pizzámra, azonnal eszembe jutott róla a nemrég felújított fürdőszoba a lakásomban. A fürdőszoba padlója ugyanis nagyon hasonló mintázatú csempékből lett összerakva. Három karika egy háromszöget alkotva – épp, mint a pizzaszeleten! Bár Pali furán nézett, engem nem lepett meg ez a hirtelen asszociációm, ugyanis tényleg nem olyan rég volt az, amikor a Fürdőszoba Ötletek honlapján, a furdoszobaotletek.hu oldalon utánaolvastam az ideális fürdőszoba kialakításának. Temérdek tipp, ötlet, jó tanács olvasható, legyen szó akár egy kádról, a WC-ről, a csempékről, vagy akár bármilyen kisebb hozzávalóról. És miután jól kiböngésztem ott magam, meg is rendeltem a kívánt árukat, közöttük ugyebár a szalámi mintás csempéket, melyek hihetetlen gyorsasággal kerültek be fürdőszobám belső terébe.

Sajnos ezeket az infókat nem tudtam olyan lelkesen megosztani Palival, mint most veletek – ő egyszerűen csak kiröhögött, hogy egy elit pizzériában sem tudok másra gondolni, mint a fürdőszobámra. Nem baj, legfeljebb felszereltetek a káddal szemben egy TV-t, és addig nézem, amíg tökéletesen ki nem ismerem Berényi Miki gonoszan nézési szokásait…