A pizzaszakácsok és a futárok is olyan pólóban vannak, aminek a hátuljára oda van írva a munkakörük, az elején pedig a pizzéria logója látható. A futároknak viszonylag ritkán kell új pólókat nyomtatnunk, de a pizzaszakácsok pólói rendszerint hamar elhasználódnak a rengeteg mosás miatt. Az ő pólóik sokkal több szennyeződésnek vannak kitéve, ehhez mérten pedig sűrűbben és alaposabban is kell mosniuk őket. Ez minden pólót megviselne.

A póló nyomtatás során több technológiát is alkalmaznak, vannak kevésbé és vannak sokkal jobban tartósak is az egyes technikák között. Minden pólónyomtatással foglalkozó cég kiválasztotta, hogy neki melyik éri meg a legjobban és azzal dolgoznak.

Mi i sokat kipróbáltunk, és a tapasztalataink szerint azok a pólók bírják a legtovább, amelyeknek a felirata szitanyomással készült. Éppen ezért, mikor az újabb pólók is elhasználódtak, egy új céget kellett keresnünk.

A lolmarkt már korábban is felkeltette a figyelmemet. Egyszer egy vendégünk jött be egy nagyon humoros szövegezésű pólóban, akkor kérdezte meg tőle az egyik kollégám, hogy honnan vette, mert nagyon tetszik neki.

Ő mondta, hogy a lolmarktban vette. Mint később kiderült, ez a cég főként előre elkészített pólókat árul a saját mintáikkal. Van több üzletük is, nem csak a fővárosban, hanem vidéken is, így könnyen elérhető a kínálatuk az ország több pontján is.

Nekünk egyedi pólókra volt szükségünk, így először nem is jöttek szóba, pedig látszatra nagyon jó minőségű volt a vendégünknek a pólója és a nyomat is.

A minőségi kritériumoknak tehát egyértelműen megfelelt volna a bolt.

Aztán az egyik kollégánk bejött egy teljesen egyedi pólóban és kiderült, hogy ő bizony az egyedi pólónyomás igénybevételével csináltatta a pólót a lolmarktban.

Mivel így fény derült rá, hogy egyedi pólót is csinálnak, azonnal kapcsolatba is léptem velük. Nem voltam elég élelmes, a honlapjukon ott is van, hogy csinálnak egyedi pólókat is, csak nem kerestem rájuk a neten, ezért nem is láttam.

Azonnal kapcsolatba is léptem velük és megrendeltem a pólókat. A terveket emailben küldtem el nekik, és minden részletet figyelmesen átvettünk telefonon, így a pólók végül pontosan olyanok lettek, amilyeneket szerettem volna. Nagyon jók a pólók, nagyon jó az anyagok minősége, jól szellőzik és nem is irritálja a dolgozókat. Azt mondták, a melegben is kényelmes viselet, a színét sem engedi.

Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal, örülök, hogy megtaláltam a tökéletes helyet a pólónyomtatáshoz. Nagyon sok cég van, aki ezzel foglalkozik, de a pólók és a nyomatok minősége mindegyiknél eltérő, így nagyon érdemes figyelni, hogy mégis melyik céget választjuk amikor a pólókról van szó.