A pizzaszakácsok új pólója: pólónyomtatás a lolmarkt-ban

A pizzaszakácsok és a futárok is olyan pólóban vannak, aminek a hátuljára oda van írva a munkakörük, az elején pedig a pizzéria logója látható. A futároknak viszonylag ritkán kell új pólókat nyomtatnunk, de a pizzaszakácsok pólói rendszerint hamar elhasználódnak a rengeteg mosás miatt. Az ő pólóik sokkal több szennyeződésnek vannak kitéve, ehhez mérten pedig sűrűbben és alaposabban is kell mosniuk őket. Ez minden pólót megviselne.

póló nyomtatás során több technológiát is alkalmaznak, vannak kevésbé és vannak sokkal jobban tartósak is az egyes technikák között. Minden pólónyomtatással foglalkozó cég kiválasztotta, hogy neki melyik éri meg a legjobban és azzal dolgoznak.

Mi i sokat kipróbáltunk, és a tapasztalataink szerint azok a pólók bírják a legtovább, amelyeknek a felirata szitanyomással készült. Éppen ezért, mikor az újabb pólók is elhasználódtak, egy új céget kellett keresnünk.

A lolmarkt már korábban is felkeltette a figyelmemet. Egyszer egy vendégünk jött be egy nagyon humoros szövegezésű pólóban, akkor kérdezte meg tőle az egyik kollégám, hogy honnan vette, mert nagyon tetszik neki.

Ő mondta, hogy a lolmarktban vette. Mint később kiderült, ez a cég főként előre elkészített pólókat árul a saját mintáikkal. Van több üzletük is, nem csak a fővárosban, hanem vidéken is, így könnyen elérhető a kínálatuk az ország több pontján is.

Nekünk egyedi pólókra volt szükségünk, így először nem is jöttek szóba, pedig látszatra nagyon jó minőségű volt a vendégünknek a pólója és a nyomat is.

A minőségi kritériumoknak tehát egyértelműen megfelelt volna a bolt.

Aztán az egyik kollégánk bejött egy teljesen egyedi pólóban és kiderült, hogy ő bizony az egyedi pólónyomás igénybevételével csináltatta a pólót a lolmarktban.

Mivel így fény derült rá, hogy egyedi pólót is csinálnak, azonnal kapcsolatba is léptem velük. Nem voltam elég élelmes, a honlapjukon ott is van, hogy csinálnak egyedi pólókat is, csak nem kerestem rájuk a neten, ezért nem is láttam.

Azonnal kapcsolatba is léptem velük és megrendeltem a pólókat. A terveket emailben küldtem el nekik, és minden részletet figyelmesen átvettünk telefonon, így a pólók végül pontosan olyanok lettek, amilyeneket szerettem volna. Nagyon jók a pólók, nagyon jó az anyagok minősége, jól szellőzik és nem is irritálja a dolgozókat. Azt mondták, a melegben is kényelmes viselet, a színét sem engedi.

Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal, örülök, hogy megtaláltam a tökéletes helyet a pólónyomtatáshoz. Nagyon sok cég van, aki ezzel foglalkozik, de a pólók és a nyomatok minősége mindegyiknél eltérő, így nagyon érdemes figyelni, hogy mégis melyik céget választjuk amikor a pólókról van szó.