Baráti pizzaestből tintapatron vásárlás

A barátaimat még gyerekkoromból ismerem, hiszen egy utcában laktunk. Rengeteget játszottunk együtt minden nap, és persze nagyon sok csínytevést is elkövettünk közösen. Sok mindent lehetett ránk mondani, de azt, hogy egész nap a gép előtt ültünk számítógépes játékokat játszva, bizony nem. Ez a barátság kitartott egészen általános iskolában, illetve középsuliban is, mert egy helyre mentünk továbbtanulni. Ez sem a véletlennek volt köszönhető, hiszen a lakóhelyünkön csak két középiskola volt, így nem voltak túl nagy lehetőségeink választás terén. De nem is bántuk, mert mindebből mi csak azt láttuk, hogy együtt tud maradni a banda.

Az egyetemre történő jelentkezéskor éreztük először azt, hogy kissé kezd rezegni alattunk a léc. Ugyanis mindannyian más iskolába jelentkeztünk, de legalább egy városba. Így tudtuk, hogy mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a barátságunk továbbra is töretlen legyen. Ezért döntöttük el, hogy minden héten vagy minden második héten tartunk egy közös pizzázós estet valamelyikünk lakásán, hogy kicsit mindig össze tudjunk ülni beszélgetni, és megosztani egymással, hogy kivel éppen mi történik.

Az egyik ilyen pizzás est alkalmával panaszkodtam a barátaimnak, hogy nagyon megbántam, hogy vettem nyomtatót. Hisz annyi macera van vele, hogy jobban jártam volna, ha minden alkalommal inkább elmegyek nyomdába nyomtatni, mintha otthon tettem volna meg. Kérdezték tőlem, hogy pontosan mi is a bajom. Erre elmondtam, hogy nem találom a megfelelő patront. Nagyon sok helyen jártam már, de sose volt éppen az a széria, amire nekem lett volna szükségem. Erre az egyik barátunk mondta, hogy mi sem egyszerűbb ennél, ő is mindig a nyomtatoalkatresz.hu/patron oldalról rendel, és még sosem volt ezzel a webáruházzal semmi problémája. Nagyon sokféle termék közül lehet válogatni, így kisebb csodaszámba menne, ha nem találnám meg a számomra tökéletes darabot.

Megköszöntem az ajánlást, és úgy döntöttem, én magam is ellátogatok erre az oldalra, miután elmentek a barátaim. Valóban lehetetlennek tartottam én is, hogy valaki ne találja meg azt, amit keres, annyiféle patronból lehet választani. Abban biztos voltam, hogy elég lesz nekem egy sima fekete, nem volt szükségem színes papírokra. Ha kell nyomtatnom, azt általában az egyetemhez kell, és mivel szövegkiemelővel szoktam a fontos dolgokat kiemelni, tehát még hátráltatott is volna, ha színesen nyomtatom ki az irományomat.

Mivel ki is választottam, amit szerettem volna, nem volt más hátra, mint megrendelni a terméket. A kiszállítással kapcsolatban azt olvastam, hogy az aznap délig leadott megrendeléseket a futár a következő munkanapon kiviszi 8 és 17 óra között. Erről pontos tájékoztatást mindig a kiszállítás napján kap a megrendelő egy e-mail formájában, ahol megtalálható a futár telefonszáma is. Így fel tudja hívni a vásárlót a futár, ami sok bosszúságtól tudja megkímélni az embert. Nekem is volt ezzel kapcsolatban nem egy rossz tapasztalatom, így reméltem, hogy ezúttal nem fogok így járni.

Szerencsére tökéletesen meg voltam elégedve a választott szolgáltatással és a kapott termékkel is. Végre megtaláltam azt a webáruházat, ahol egyszerűen, idegeskedés nélkül ki tudom választani a tintapatront, amit aztán végül ki is hoznak nekem házhoz. Ezen ismeret birtokában nem hiszem, hogy valaha fogok még rohangálni boltba patronért, ha kifogy a nyomtatóból. Az áruháznak köszönhetően semmi gyakorlati dolog nem fog abban akadályozni, hogy a tanulmányaimat végezhessem az egyetemen.