Egy finom pizza mellett a fejfájásomra is könnyedén találtunk megoldást

A barátnőmmel imádunk enni. Az olasz konyha a kedvencünk, így egy kiváló pizzéria mindig remek helyszín arra, hogy találkozzunk és cseverésszünk egy kicsit.
A múltkori pizzázásunk folyamán említettem neki, hogy mostanában állandó fejfájás gyötör. Titkolni sem tudtam volna, hiszen látszott rajtam, hogy megviselt vagyok.
“Miért nem mész el egy jó fej masszázsra? Sokkal jobb megoldás, mint állandóan gyógyszert szedni!” – dobta fel az ötletet, és egyből adott is egy linket, hogy hova lenne érdemes mennem.

https://karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs linken egy szimpatikus, barátságos weboldal fogadott. A Karma Thai Masszázs egy kiváló, hagyományos thai masszázs szolgáltatást nyújtó szalon. A minőség és a látogatók elégedettsége az elsődleges számukra, így magasan képzett szakemberekkel dolgoznak.

A fejmasszázsuk tökéletes megoldás súlyos, migrénes fejfájás esetén is. A céljuk, hogy teljesen ellazítsák az illetőt, megszabaduljon a stressztől a náluk töltött idő alatt. Lili már többször járt náluk, és kipróbálta a fej- és hátmasszázsukat, és ódákat zengett róla.

Még a pizzériában ülve foglaltunk egy időpontot. Nem volt akadály, hogy este fél 9 volt, ugyanis nem telefonon, hanem online tudtuk mindezt elintézni. Egy kiválóan átlátható, egyszerűen kezelhető felület által a kiválaszthatjuk az időtartamot, a típust, a masszőrt, és természetesen azt is, hogy a 2 budapesti szalonjuk közül melyikbe szeretnénk menni.

A Király utcai szalonba foglaltam, hiszen az csupán néhány percre van a lakásomtól. Tömegközlekedéssel is könnyen meg lehet közelíteni, ami a belvárosban nagy előny.

Izgatottan várom, hogy milyen lesz a fej masszázs, amit a szalon weboldalán foglaltunk Lilivel. Bízom benne, hogy én is megújulva, maximálisan feltöltődve, és persze fejfájás mentesen távozom majd tőlük.

fej masszázs