Ezekkel a motorgumikkal akár a pizzarendelés kiszállítása is egyszerűbb és gyorsabb lehet

“Gondolnád, hogy a szeretett szülővároskánkban még mindig a legrégebbi pizzázó csinálja a legfinomabb pizzát?” – témáztam valamelyik nap egyik gyerekkori barátnőmmel, aki már közel tíz éve az ország másik szegletében él. Történt ugyanis, hogy – engedve a trendeknek – egyre több nápolyi stílusú pizzában utazó hely bukkant fel az elmúlt években nálunk, ami nem csoda, egész Magyarországon nagyon népszerűnek számít az igazi olasz pizza (aminek egyébként nagyon is örülök). Mostanában azonban több helyen is csalódtam – volt, ahol már szinte nem akadt tészta a sok feltét alatt, máshol nagyon olajos, vagy épp érezni, hogy a feltétel kevésbé minőségiek, mint azelőtt. Van azonban egy hely, ami az első helyi pizzázó, ahol bár nem nápolyi stílusú pizzát árulnak, de nem tudnak hibázni. Bennük még sosem csalódtam, évtizedek óta ugyanazt a minőséget tudják hozni – ami szerintem kifejezetten nagy szó. Ráadásul árban is sokkal jobban kijön az ember, az a durva, és sokszor még az igazán nagy étvágyú ismerőseinken is kifog egy-egy pizza, olyan laktató. Szóval kapásból ezt a helyet ajánlom mindenkinek, aki ellátogat szeretett városomba, mert a többi helynél annyira ingadozó a minőség, hogy nem merek biztatni senkit, hogy próbálja ki, nehogy épp kifogja a rossz napokat. Egyébként a pizza nem tartozik a top kedvenc ételeim közé, de a családban és a baráti körömben is tud egy olyan közös nevezőt jelenteni, ahol mindenki talál magának megfelelőt – a vega, a zöldségeket nem evő, a magyaros ételeket kerülő, és az olasz kaja iránt rajongó is. (Nem is beszélve arról, egy jó pizza mennyit jelent az átmulatott estéken…)

De most egy még nagyobb szenvedélyemről, a motorokról szeretnék mesélni – többször gondoltam már arra, hogy ha pizzafutár lennék, ezekkel a motorgumikkal, amiket a motortire.hu oldalról rendelek, biztos szélsebesen robognék. Tehát kitalálhatod, hogy elsősorban motorgumi ügyében érdemes felkeresni az említett weboldalt, de elárulom nektek, hogy ez egyébként egy nagyon profi szerviz is, ahová ráadásul nem csak a motorodat viheted, hanem például az autódat vagy a teherautódat is. Sőt, motorgumi vagy a robogó gumi szerelés és sima náluk természetesen! Amikor az egyik kollégám megosztotta velem azt, hogy ő már régóta ebbe a szervizbe jár, de ha úgy a kényelmesebb, akkor csak megrendeli a szükséges motorgumi mennyiséget, és szinte bármi erőfeszítés vagy fáradság nélkül letudja ezt a kérdést, akkor nagyon megörültem. Ugyanis azt hiszem, manapság állandósult az, hogy folyton rohanunk, mindig van mit elintézni, és sokszor nem elég a nap 24 órája ahhoz, hogy utolérjük magunkat. Ezért is nagyon jó opció szerintem ez az online vásárlás és a házig történő kiszállítás, ugyanis tényleg szinte másodpercek alatt tudhatjuk le ezt az egész procedúrát – akár útközben, akár az otthonunk kényelméből is le tudjuk adni a rendelést, ami a profi, felhasználóbarát módon kialakított felületnek köszönhetően nagyon egyszerűen és gyorsan megy. A motorgumi kereső és az egyértelmű menüpontok szinte vezetik az embert a weboldalon, úgyhogy panaszra nem lehet ok szerintem, legalábbis nálam eddig minden alkalommal simán ment az egész folyamat.

Mivel tudom, hogy a szerviz csapata, azaz a Taylor Kft. nagyon profi és kiemelkedő munkát végez, ezért mindenképpen szerettem volna beszámolni a tapasztalataimról itt, a blogon. Hiszek abban, hogy a mai világban különösen fontos az ajánlás, hiszen – gondoljunk bele – az egy tök bizalmi dolog, hogy hová viszed el javíttatni vagy szervizeltetni az imádott gépedet, ahogyan az sem mindegy, hogy milyen márkájú motorgumit tudsz beszerezni, vállal-e garanciát az adott cég, sőt – hogy csak új, vagy akár használt, kiváló állapotú gumik közül is tudsz-e válogatni. Nem véletlen említem ezt az opciót: a motortire.hu-nál ez utóbbi opció a rendelkezésére áll mindazoknak, akik szeretnének még jutányosabb áron motorgumihoz jutni. Szerintem egy kiváló webshop a motortire.hu, mert tényleg a legnagyobb, legnívósabb brandek termékeit forgalmazzák, ugyanakkor minden motortulajdonos pénztárcájának megfelelő lehetőségeket kínálnak, szóval biztos vagyok abban, hogy mindenki elégedetten fog “távozni” az online áruházukból. Ha pedig a szervizükhöz is kedvet kaptál, akkor van még egy nagyon jó hírem: mivel nagyon jól tudják, hogy haladni kell a korral – ahogy a webshopnál is bizonyították -, így más lehetőséget is kínálnak online, mégpedig a szervizükbe történő időpontfoglalást. Ha bármi kérdésed van, így személyesen is meg tudod tőlük kérdezni, amikor beviszed vagy elhozod a gépet, de egyébként megnyugtatlak, telefonon és üzenet formájában is tudsz velük kommunikálni – előbbit értelemszerűen nyitvatartási időben. A Méta utcai szerviz elérhetőségeit és nyitvatartását megtalálod a honlapon a Kapcsolat és az Autószerviz menüpontok alatt, utóbbinál pedig egy hasznos linket is, amivel át tudsz lépni a szerviz oldalára, ahol az összes, általuk nyújtott szolgáltatást meg tudod ismerni.

motorgumi

Mit is mondhatnék még a motorgumikról? Ha igazán jó deal-t szeretnél, akkor választ a motortire.hu webáruházát és impozáns kínálatukat! Ugye neked is bejön a gondolat, hogy a világ vezető márkáinak termékei közül válogathatsz a kanapéd kényelméből? Ráadásul a legújabb hírekkel és izgalmas videós tartalmakkal is cifrázzák a dolgot, szóval náluk hasznos tartalomból sincs hiány a motorgumik mellett! Nagyon remélem, hogy tudtam nektek valami hasznosat mutatni, és ha épp egy motorgumi beszerző helyet vagy szervizt kerestetek, akkor a segítségemmel megtaláltátok – irány a Méta utca vagy a webshop!