Pannonsafe lakásbiztosítás egy finom pizza mellett

Az étkezés mindig is egy remek alkalom volt arra, hogy az emberek leüljenek, és beszélgessenek kicsit. Baráti csevejhez, üzleti ebédhez vagy vacsorához, családi eseményhez, meg úgy egyébként mindenhez jól jön néhány finom falat. A legjobb barátnőmmel is rendszeresen a kedvenc pizzériánkban ülünk össze, hogy megbeszéljük a közelmúlt eseményeit, kivel mi történt, meg ilyesmi. Sokszor megesik, hogy hasznos tanácsokkal is ellátjuk egymást, főleg akkor, ha valamelyikünk problémába ütközik, esetleg tanácstalan, képtelen dönteni. Így voltunk akkor is, amikor a lakásomon már tarthatatlanná vált az elavult biztosítás, és újat kellett kötnöm, különben nem lehetett volna biztonságban az otthonom. De a drága barátnőm beavatott a nem is annyira nagy titokba, és megmutatta, hogy a legjobb választás a pannonsafe lakásbiztosítás. Azzal biztosra mehetek, egy percig sem kell amiatt aggódnom, hogy veszélybe kerül a lakhatásom.

Kifejezetten szerencsés vagyok, hogy örököltem egy lakást, így elképesztően sok bajtól, gondtól és tehertől kímélt meg a családom. Viszont volt egy kis gondja: nem volt rajta biztosítás, vagyis gyorsan kötni kellett egyet. Ennek már több éve, és azóta többszörösen elavult az a kötvény, szóval éppen időszerű volt egy újba invesztálni. Ez egy régi igazság: egy lakásbiztosítás nem tart örökké, néhány évenként érdemes elővenni és átnézni, hogy még mindig elfogadható-e, vagy felújításra szorul, esetleg jobban megéri újat kötni. Na, én ezt a lépést mellőztem vagy hat évig. Ezek után már egyszerűen muszáj volt foglalkoznom a kérdéssel, mert a végén még nagyon csúnyán hoppon maradtam volna, ha az elavult biztosításom miatt csak a töredékét kaptam volna a kárnak, ha esetleg történik valami. Viszont így, hogy a pannonsafe lakásbiztosítás a figyelmembe lett ajánlva, már teljesen más lett a helyzet.

pannonsafe lakásbiztosítás

A barátnőmmel mind a ketten imádjuk a pizzát, éppen ezért a közös kedvenc helyünk egy nagyon otthonos, családias kis pizzázó. Órákig képesek vagyunk ott ücsörögni és beszélgetni, több kávét is rendelni evés után, ha úgy hozza a lépés. Az a nagy szerencsém, hogy telefonon is rendszeresen beszámolunk egymásnak a gondokról, így a barátnőm is tudott a biztosítással kapcsolatos fejfájásomról, azaz volt alkalma felkészülve érkezni. Ő az a típus, aki hajlamos a dolgokra rápörögni. Mondasz neki valamit, és addig hajtja magát, addig tájékozódik a témában, amíg el nem jut arra a pontja, hogy már csak kész tények elé kelljen állnod. Szóval most is ez történt, a találkozó előtti három napot szinte csak biztosítási ajánlatok bújásával töltötte, és a pannonsafe lakásbiztosítás nyomára is így akadt. A közös vacsira is már laptopot hozott, hogy mindent meg tudjon mutatni, amit csak szeretne. Tulajdonképpen szinte úgy éreztem magam, mint egy üzleti vacsorán, ahol kimutatásokat és eredményeket kell két falat között hallgatni, de végül igenis lett haszna a szorgalomnak.

A pannonsafe lakásbiztosítás volt a legelőnyösebb, amit a számomra talált (javasoltam is neki, hogy inkább menjen biztosítási alkusznak, sokkal eredményesebb lenne, de lehurrogott), és az a helyzet, hogy egyet kellett értenem vele. A beszámolója alapján tökéletesen kielégítette az igényeimet amit a társaság kínált, a weboldalukon pedig többszörösen bebizonyították, hogy az legsokoldalúbb, legrátermettebb biztosító Magyarországon. Ennél jobb ajánlata egyetlen nagy, nemzetközi biztosítónak sincs, ráadásul teljes mértékben ügyfél-centrikusak, és a kisebb közönségnek köszönhetően az ügyintézés is sokkal gyorsabb és hatékonyabb, mint az óriásoknál. Voltaképpen ennél többet még csak kívánni sem tudtam volna, ebben benne volt minden, amire csak szükségem volt.

Pár nappal később kiszámoltam, hogy a régi biztosításomat mikor kell felmondanom ahhoz, hogy végigmenjen a procedúra. Nem volt egyszerű, a korábbi biztosítóm elég bonyolult egy brancs, nem engedtek el könnyen. De sikerült, úgyhogy minden akadály elhárult ahhoz, hogy felvehessem a kapcsolatot a sokat emlegetett biztosítóval, és én is egy pannonsafe lakásbiztosítás boldog ügyfele, biztosítottja lehessek. Végtelenül segítőkések és barátságosak voltak az ügyintézők, egyetlen panaszszavam sem lehet. Végeredményben sokkal jobban jártam ezzel, mint bármi mással, hiszen ennyi pénzért ilyen széles körű biztosítást nem lehet minden bokorról leszakítani! A pannonsafe lakásbiztosítás mellett egy jó időre ismét hátradőlhetek, mert ha bármi baj érné a lakásomat, most már tudom, hogy van kihez fordulja.