Pizzafutárként dolgozom: karácsonyra nagyon drága hajvasalót ajándékoztam magamnak a fizumból

Egy korábbi cikkemben elmeséltem, hogyan lettem az egyetem mellett motoros pizzafutár.

Bevallom, abszolút nem számítottam arra, hogy ételfutárként ilyen jól lehet keresni, még úgy is, hogy egyébként nem dolgozom teljes munkaidőben… Szóval elhatároztam, hogy a következő karácsonyra mindenkinek, aki fontos nekem, valami nagyon menő ajándékot fogok vásárolni. Így kapott tőlem anyukám például egy nagyon szép fülbevalót, és úgy döntöttem, magamat egy új hajvasaló vásárlásával lepem meg.

Születésem óta göndör hajam van, viszont nagyon szeretem egyenesen hordani, csak sajnos nagyon speciális vasaló kell hozzá, mert a hajam nagyon sokszor egyszerűen csak visszaugrik, nem tartja az egyenest. A hajvasaló vásárlás így számomra nem egy olyan egyszerű dolog, mint az átlagnak.

Az egyik barátnőm ajánlotta a BestMarkt oldalt, hogy rendeljek innen. Ő nagyon elégedett volt, neki is innen volt az ő hajvasalója, és mivel azt próbáltam már, és tök jól működött a hajammal, úgy döntöttem, hogy a hajvasaló vásárlást én is itt ejtem meg, sőt, pont ugyanolyat veszek, mint amilyen a barátnőmnek is van.

Elkértem a hajvasalójához a linket, és meg is rendeltem. A BestMarkt oldala nagyon tetszett, szuper egyszerű volt a rendelés, és néhány nap múlva házhoz is szállították, nagyon örültem, mert sokszor megszívtam már a házhoz szállítással, rendre nem tartják a beígért időpontot a futárok, hiába ül otthon egész nap az ember… De ezzel az oldallal egyáltalán nem volt ilyen probléma, szóval nagyon elégedett voltam mindennel. A hajvasalóval is, természetesen.

Ha azon gondolkodsz, hogy futárnak állsz… ne habozz! Minden szempontból tökre megéri.