Pizzázás alkalmával kaptam a meghívást

Az olasz ételek szerelmese vagyok, persze ehhez az olasz kultúra szeretete is hozzá tartozik. De a gasztronómiájuknak mindig tudok hódolni, itthon a legegyszerűbb és kézenfekvőbb egy – egy pizza elfogyasztása, amit már itthon is nagyon jól készítenek el. Nekem még mindig a kedvenceim a paradicsomos alappal rendelkezőek és melyek háromszög alakban vannak felvágva, de egyre nagyobb teret hódítanak a fehér pizzák is, melyeket már nem háromszög alakban vágnak fel, hanem simán egy négyzet alakú tepsiben sütnek meg és azt vágják fel darabokra. Ennek az íze más csak a fehér szósz miatt, de a tészta rész mindig ugyanolyan. Egy ilyen olaszos estém után kaptam az üzenetet a lányoktól, benne egy linket; https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/, amit rögvest meg kellett néznem.

Ez a link;https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/; abba a lányokkal közös csoportunkba jött, ahol azt beszéljük meg, hogy az egyik kedves barátnőnket hova is vigyük el a lánybúcsújára. A közelgő esküvője miatt szeretnénk őt meglepni mi is egy különleges élménnyel. Melyet egy hosszú hétvégére időzítenénk, sokat gondolkodtunk azon, hogy hova is vigyük őt, amely örök élménnyel szolgál majd számára. Ekkor érkezett az üzenet és benne a link, hogy hova is menjünk elbúcsúztatni barátnőnk leányságát. A linkben pedig nem más volt, mint egy balatoni hajókázás, illetve nem is hajókázás, hanem egy hajó kibérlése. Ami rendkívüli ötlet, mert ki gondolna arra, hogy egy hajón a Balaton közepén töltse azon házasság előtti utolsó napjait. Így hát gyorsan elkezdtük nézni a honlapot, hogy mit is lehet tudni erről a cégről, egyfelől az nagyon megnyugtató volt, hogy iszonyatosan részletesen fel vannak tüntetve, azon részek, melyeket az érdeklődők, magukban is feltesznek, ahogyan az oldalon olvasnak. Ezen részek pedig azok, hogy a hajózási szezon mettől meddig tart, illetve hogy jó, hogy lehet hajót bérelni, de mi történik azzal, akik nem tudnak hajót vezetni. Erre is a bőven kifejtett leíró részben találtuk meg a választ; miszerint amely hajóbérlők nem rendelkeznek hajóvezetői képesítéssel, azok számára a cég tud biztosítani kapitányt is, akik kiviszi a hajót és az utasait a vízre. Ez már egy nagyon megnyugtató rész volt, és a különleges leánybúcsúhoz vezető úton nagyon előrehaladtunk. Ahogyan ezen részleteket beszéltük meg a lányokkal közös csoportban, úgy tovább nézelődtem az oldalon, rendkívül jól tagolt, és jól kiismerhető oldalról van szó, minden apró kis részletet meg lehet találni, a menüpontok alatt.

Ami nekem személy szerint nagyon tetszett, hogy egy külön pont van arra, hogy a cég által bérbe kínált hajókat meg lehet nézni képek alapján. Ez is egy megerősítés a bérlők számára, hogy a kép alapján felvállalja a cég, hogy milyen minőségűek a hajóik. Természetesen a belső is nagyon fontos, hogyha már úgy szervezzük, hogy az éjszakát is ott fogjuk tölteni. Legyen tágas, és mindenekelőtt legyen egy akkora hajó szabad és jó állapotban, amit ki tudunk bérelni a társaság nagyságához képest. Már alig vártuk, hogy ott lehessünk, és ringatózhassunk a Balaton hullámain. A céggel nagyon elégedettek voltunk, mivel ami egy leánybúcsúnál nagyon fontos, és mi is szerettük volna még inkább feldobni a napot, az pedig nem más, mint a hajó díszítése. A cég nagyon együttműködő volt, és megkaptuk rá az engedélyt, hogy némi díszítéssel feldobjuk ezt a napot, sőt még segítséget is kaptunk tőlük.