Pizzázás közben is az akciókat lestük

Már meséltem nektek róla, hogy a barátnőmmel, Zoéval minden héten a kedvenc pizzériánkban találkozunk, hogy megbeszéljük az elmúlt hét eseményeit, meg persze, hogy együnk egy jót. Ez a mostani szombaton sem volt másként. A legfőbb téma közöttünk a vásárlás volt. Közeledik a karácsony, aminek persze fontos részét képezi az ajándékok beszerzése.

Mindketten nagyon szeretünk shoppingolni, a karácsonyi őrületben gyakran elkap bennünket a hév, és rengeteg pénzt költünk fölösleges, drága termékekre. Ezen a rossz szokásunkon az idei évben változtatni szeretnénk. Miközben erről beszélgettünk, Zoénak eszébe jutott, hogy az egyik ismerősétől hallott egy oldalról, ahol minden akciós termék megtalálható. Az internetes lap pontos nevére nem emlékezett, azonban néhány perc keresgélés után rátalált az Akcióleső oldalára.

penny újság

Az akcioleso.hu weboldalon számos bolt akciós termékei megtekinthetők. Először azt hittem, hogy csak a ruhásüzletek ajánlatai között keresgélhetek, de ez nem így van. Hat kategóriára vannak felosztva az elérhető üzletek: hipermarketek, elektronika, otthon és kert, ruházat, cipők és sport, drogéria és kozmetikumok, valamint az egyéb üzletek. Utóbbiban többek között gyógyszertárak, állatboltok, ékszerüzletek, gyerekruházati termékeket forgalmazó áruházak találhatók.

A barátnőm egyből a ruházati boltok akciós termékei között kezdett keresgélni, engem viszont jobban érdekeltek az akciós élelmiszerek. Sokszor megunom a nagy hipermarketekben való tévelygést és megveszem inkább a drágább termékeket, minthogy még járkáljak az olcsóbb áruk után. Az online lapozható reklámújságok azonban nagy segítséget nyújthatnak, hiszen jóval leegyszerűsítik a döntési folyamatot.

Én a legtöbbet a Penny-be járok, mivel a lakókörzetünkben ez a bolt van legközelebb. Így egyértelmű, hogy legelőször a penny újság kínálatát néztem végig. A lapból megtudtam, hogy a Penny-ben a Raffaello dobozos finomság 869 forintról 699 forintra van leárazva. Tehát ezt érdemes már most beszerezni karácsonyra, hiszen a Raffaello a párom kedvenc édessége. Az ajándékok mellett az újságban már a karácsonyi dekorációk is megjelentek, amiket nagyon szeretek. Minden évben veszek valami új díszt, hogy igazán hangulatos legyen a lakásunk. Idén szerintem a dekor világító házikót veszem meg, hiszen az csak 1190 forintba kerül.  

Zoé szintén kinézett magának néhány ruhát az Akcióleső oldalán. Számítottam rá, hogy ez az oldal sem arra fog ösztönözni bennünket, hogy otthon üljünk a karácsonyi zsongásban és ne vásároljunk semmit, de legalább talán sikerül olcsó, akciós termékekre bukkannunk.

A pizzázóból határozottan léptünk ki. Én a penny újság hatására egyből a hipermarket felé haladtam, Zoé viszont a plázát célozta meg.