Van, aki pizzát rendel és van, aki úszópelenkát

Bizony, ide is elég hamar eljutottunk: https://www.lord.shop.hu/uszopelenka – erről az oldalról lehet menő úszópelenkát rendelni. Mert hogy Peti már ott tart, hogy ez lesz a következő lépés a listában. Alig várjuk, hogy nyithasson minden és elindulhasson a babaúszás, mert nagyon szeretnénk, hogy hamar megszokja a vizet és komfortosan tudjon mozogni egy ilyen közegben.

Milyen érdekes ez, nem? Hogy tényleg, van, aki pizzát rendel a netről és mások, mint mondjuk mi pedig úszópelenkát. Mindkettőnek megvan a maga szépsége, ha úgy vesszük. Bizonyos esetekben azt hiszem, hogy a pizzának jobban tudnék örülni. Most például egyértelműen ez kerülne ki nyertesként a “Mit rendeljek ma?” játékban. Egy isteni sonkás-gombás pizzát, rengeteg sajttal és egy kis csípőssel. Igazán mennyei lenne. Van egy nagy kedvenc pizzériám a városban, mindig onnan szoktunk rendelni és még sosem csalódtunk. De hát ez ilyen, ha valami finom, akkor finom és nem kell leváltani.

Ezért örülnék neki nagyon, hogyha beválna az eddigi webshopunk az úszópelenkára is. A lord.shop.hu oldalról szoktunk rendelni mindenféle babás holmit, például a pelenkákat ipari mennyiségben. Tudjátok, hogy ebből mennyi tud elfogyni egy hét alatt? Hát szerintem vannak elképzeléseitek… Szóval nagyon-nagy mennyiségeket szoktunk rendelni, de egyszerűen csak így érdemes, így éri meg.

Ezért nagyon örülnék neki, hogyha hozzá tudnánk csapni az úszópelenkákat is ezekhez a rendelésekhez. A https://www.lord.shop.hu/uszopelenka oldalról lehet válogatni a termékek közül. Én valahogy mindig azt keresem, hogy melyik opcióról van a legtöbb vélemény a neten. Akár az adott weboldalon, akár valamilyen más blogos felületen. És itt ezek között most azt látom, hogy az egyik opciónak sok jó értékelése van, míg a másikról nem írt senki semmit, még csak csillagokat sem adtak. De legalább mindkettőből van bőven készleten, szóval legalább ezzel nincs gond.

Az is mindig olyan rossz, amikor kinézek valami terméket magamnak és már ott lennék, hogy megrendelem, amikor szembesülök vele, hogy ez bizony elfogyott. Kellemetlen… Az mondjuk nem tudom mennyire jó, hogy 10 darabos és 15 darabos kiszerelések vannak ezekből a termékekből. Igazából nem is tudom felmérni, hogy ez milyen gyorsan fogy. Az evidens, hogy minden úszáshoz új pelus kell, de mi van akkor, ha közben is akció van és ki kell cserélni? Ez vajon milyen gyakran fordulhat elő? Mennyit járhat majd a gyerek úszni? Szóval azt hiszem, hogy rengeteg még a kérdőjel.

Egy dolog viszont biztos: az, hogy az első próbarendelést mindenképpen a https://www.lord.shop.hu/uszopelenka oldalon adjuk le. Igazából abban biztos vagyok, hogy príma termékek fognak érkezni és minden más körítéssel sem lesz probléma. A kérdőjel inkább azért van bennem, hogy Peti hogy reagál majd rá. Elvégre, neki kell majd hordani, ő fogja tudni megmondani, hogy akkor ez most kényelmes-e vagy sem, vagy inkább levenné az egészet és hordja az, aki akarja. Nyilván egyszerűbb lenne a helyzet, ha erre a gügyögésen és síráson kívül más kifejezőeszköze is lenne, de nem lehet minden tökéletes. Egy a lényeg, hogy valahogy a tudtunkra hozza, hogyha valami nem stimmel.

Egyébként meg egy ilyen csomag halacskás úszópelenka szerintem még menő is lehet. Főleg egy fiúnál, ezzel lehet aztán vadítani az usziban a csajoknál. Na jó, persze, hogy csak viccelek, de én tényleg szívesen adnék egy halacskás úszópelenkát a kisbabámra. Szóval azt hiszem, ahogy látszik már majd egy kicsit a bezárások vége, vagy a jó idő kezdete, akkor klikkelek és rendelem a pelusokat a https://www.lord.shop.hu/uszopelenka oldalról.